Edulònia és una marca del grup ENGLISH SUMMER S.A. que és una empresa familiar dedicada professionalment a l’ensenyament d’anglès i a l’educació en el lleure, des de 1980.

       

English Summer S.A. disposa dels següents serveis:

Des de English Summer S.A. portem més de 35 anys d’experiència organitzant campaments d’estiu, colònies escolars i oferint serveis a les escoles basats en el lleure educatiu: la combinació perfecta entre formació acadèmica, oci, valors educatius, esport i convivència. Aprendre a Edulònia és molt més que formació acadèmica, també són aventures, tallers pràctics, visites culturals, natura… en definitiva, una experiència única que els alumnes recordaran durant molt de temps.

 

g g g g g g g g g Bookmark/Share

6 respostes

Vols fer un comentari?

RSS dels comentaris Mencions

Bon dia,

m’adreço a vostès mitjançant aquest formularia ja que voldria fer arribar el meu CV de cara a la propera temporada però, a l’apartat de treballa amb nosaltres, no localitzo el formulari i voldria saber si em podrien facilitar l’adreça de correu electrònic on ho podria enviar directament.

Moltes gràcies!

setembre 4, 2011 12:45 pm

Hola Natàlia,

Ja hem habilitat la sol·licitud per a monitors de colònies escolars.

Atentament,

Albert Llorens
Dpt. de Comunicació

setembre 5, 2011 1:02 pm

Bona tarda!

He vist el formulari per a treballar com a monitora, tot i així m’agradaria saber si actualment necessiteu gent per a treballar en altres departaments com el de comunicació, marketing entre d.altres. Sóc tècnica en gestió comercial i marketing i tècnica en gràfica publicitària. M’agradaria saber com puc fer-vos arribar la meva sol·licitut vía mail.

Moltes gràcies!!

desembre 28, 2011 1:11 pm

Hola Helena,

Pots fer-nos arribar el teu CV a rrhh@englishsummer.com,

gener 18, 2012 5:21 pm

Bon dia.
M’agradaria saber com us puc fer arribar el meu CV o com puc omplir la sol·licitud de monitora de colònies escolars, ja que no localitzo el formulari dins l’apartat de treballa amb nosaltres.
Gràcies.

octubre 17, 2014 7:37 am

Bon dia Helena!

Ens pots fer arribar el teu CV a info@edulonia.com.

desembre 11, 2014 5:39 pm

Opina ara!