COLÒNIES ESCOLARS A PORTAVENTURA WORLD

Aquest any introduim les colònies escolars a PortAventura World! Vine amb la teva escola i gaudeix d’una estada als hotels, entrades a PortAventura Park tot combinat amb les activitats d’Edulònia!

ACTIVITATS AMB MONITORS D'EDULÒNIA

ELS NOSTRES MONITORS

Edulònia compta amb més de 80 monitors que des de febrer fins a juny realitzen activitats a les nostres cases de colònies. Més que monitors, ells són l’ànima d’Edulònia.

Amb equips humans grans, és important que hi hagi una cohesió i un bon feeling per poder treballar a gust. Treballant en equip es quan més coses s’aconsegueixen i és per això que li donem molta importància al nostre staff.

Quan comença la temporada realitzem unes jornades de selecció i formació on, a part de veure com treballen com a monitors i de posar-los a prova en diversos reptes i situacions, també veiem com es relacionen i quins rols prenen dins d’un equip.

Els nostres monitors són joves estudiants carregats d’energia, ganes de treballar i de compartir moments únics amb els nens/es.

Realitzaran activitats amb els vostres alumnes sempre amb la intenció de poder educar-los i transmetre’ls valors mentre passen uns dies plens de màgia i emoció amb ells.

Què valorem del nostre equip?

  1. La creativitat: tots podem aportar alguna cosa i crear grans activitats, tallers, etc.
  2. La motivació: Sempre hi ha dies que estem més inspirats i altres que menys i que estem més cansats, però un equip que treballa unit, pot motivar a tots els seus integrants.
  3. La comunicació: No existeix equip si no hi ha comunicació. Avui en dia aquest és un dels principals problemes dins dels equips de treball. També és molt important saber comunicar-se amb els nens, per aquest motiu el considerem un aspecte fonamental a l’hora de formar als nostres monitors.
  4. L’eficiència i la eficàcia: Quantes més persones hi ha en un equip, si no es gestiona bé, aquest pot ser un complet desastre. No obstant, cada matí realitzem una reunió on , a part d’informar de les activitats del dia, es reparteixen les tasques perquè entre tots ho puguem fer tot.
  5. El sentit de pertinència: Quan es treballa tan intensament amb les mateixes persones que convius durant 5 dies a la setmana, sens dubte es crea una petita comunitat i ens encanta. Cada temporada, els nostres monitors, molts d’ells veterans, es reuneixen en el que és la nostra petita, gran família.

Què opinen les escoles?

Valoracions de la temporada 2017 / 2018
Els nostres monitors 92.6%
Professionalitat 92.6%
Valoració general de l'estada 90%