BEQUES EDULÒNIA 2019

Un any més, Edulònia concedirà 20 beques per les seves colònies d’anglès com a agraïment a les escoles que han confiat en les nostres colònies escolars durant el darrer curs. Així doncs, iniciem un programa de beques que permetran a 20 nens/es d’aquestes escoles assistir de manera gratuïta a les nostres colònies d’estiu 2019.

Sota l’eslògan “On del lleure en fem educació”, amb aquesta iniciativa, Edulònia segueix ferm amb el seu objectiu de garantir i facilitar que els infants i joves tinguin accés a les activitats de caire educatiu i de lleure que es duen a terme en la temporada d’estiu.

Les escoles sol·licitants disposaran de l’oportunitat de regalar una setmana d’aprenentatge i diversió a les colònies d’estiu English Summer S.A. a un dels seus alumnes.

Què inclou la beca?

 • Una setmana gratuïta de colònies d'anglès a un dels nostres centres: Vallclara, Poblet, Prades o Tamarit.
 • 4 hores de classes d’anglès diàries impartides per professors nadius i amb experiència en la docència infantil. Cada lliçó gramatical ve acompanyada del seu vocabulari i de la pràctica apresa mitjançant les capacitats auditives, orals, escrites i lectores.
 • Material acadèmic i esportiu a càrrec de l’empresa: es facilitarà als alumnes tots els estris necessaris per realitzar les classes, així com tot el material esportiu oportú.
 • Múltiples activitats de lleure i esport durant la resta del dia: tallers, esports, piscina, festes temàtiques, discoteca, excursions culturals, etc.
 • Allotjament en règim de pensió completa durant les colònies.

El centre escolar interessat en l’obtenció d’aquesta beca, haurà d’omplir el formulari de sol·licitud abans del 10 de juny.

CONDICIONS DE LA BECA

 • 20 beques que permetran l'accés gratuït d'una setmana a les nostres colònies d'estiu en anglès.
 • Campament valorat aproximadament en 600€, això variarà en funció de la disponibilitat de l'alumne i places de cada centre.
 • Data límit d’entrega de la sol·licitud de la beca: 10 de juny (inclòs).
 • Edat de l'alumne/a: ha de tenir entre 5 i 14 anys.
 • Paràmetres per decidir el beneficiari: Serà el centre escolar que obtingui l’ajuda, l’encarregat de decidir a qui li correspondrà la beca, seguint els seus criteris propis. Aquests condicionants, entre d’altres, poden ser econòmics, tenint en compte el nivell adquisitiu de la família o acadèmics premiant així, el seu rendiment escolar, o l’anglès en particular.
 • Sorteig per decidir les escoles beneficiàries de la beca: Si el nombre de sol·licituds supera el nombre de beques que s’ofereixen, es durà a terme un sorteig públic basat en comptabilitzar les 20 beques a partir d’un número de tall. Un cop realitzat el sorteig i el centre decideixi qui gaudirà d'aquesta ajuda, ens haurien de facilitar la informació de l'alumne per posar-nos-hi en contacte.

Gràcies per la confiança i… GOOD LUCK!