Blog

casas de colonias para familias

En las casas de colonias para familias no sólo se fomenta el trabajo en equipo entre los más pequeños, sino también entre los adultos ya que también están en constante proceso de aprendizaje. Estamos hablando de actividades conocidas como team building, una disciplina que llevada al campo empresarial puede ayudar a las compañías a construir mejores relaciones entre empleados, mejorando la productividad. 

[Read more…] about Tips para fomentar el trabajo en equipo

Si buscas campamentos de verano para niños u organizar eventos de team building te invitamos a conocer nuestras cuatro casas de colonias para grupos, escenario ideal para cualquier de estas actividades lúdicas. Tenemos 4 fincas adaptadas a cada necesidad y situadas en parajes naturales espectaculares. En este post las veremos una a una para que te hagas una idea de lo que ofrece cada una de ellas. 

[Read more…] about Una breve presentación de nuestras 4 fincas

BEQUES EDULÒNIA 2019 CONCEDIDES!

Com ja sabeu, Edulònia concedeix a 20 nens i joves l’oportunitat d’assistir de forma gratuïta als campaments d’estiu d’English Summer S.A. Totes les escoles que han realitzat les colònies escolars amb nosaltres durant el curs 2018-2019, poden participar al sorteig per optar a aquesta beca.

Avui us anunciem que les beques d’Edulònia 2019 ja han estat adjudicades! Aquestes són les escoles guanyadores del sorteig i els seus alumnes afortunats que gaudiran gratuitament d’una setmana de colònies en anglès.


Donem la nostra més sincera ENHORABONA a tots aquests nens i nenes d’entre 5 i 14 anys que gaudiran d’un estiu inoblidable descobrint la màgia dels campaments d’English Summer S.A.

Pots consultar aquí tota la informació sobre les Beques Edulònia 2019.

CALçotada 2019

Ahir a la Finca Tamarit, es va celebrar un any més la Calçotada del grup English Summer S.A, on tot l’STAFF va tenir l’oportunitat de retrobar-se. Van assistir directius, coordinadors, monitors d’Edulònia i dels campaments d’estiu, i el personal de les diferents cases acompanyats dels seus familiars.

A partir de les 13h van començar a arribar els assistents, on van gaudir d’un deliciós aperitiu acompanyat dels tradicionals “calçots” mentre conversaven entre ells.

A les 15h l’acte es va traslladar a la carpa interior, on vam seguir degustant una gran varietat de carns amb acompanyants diversos, cafès i postres tradicionals. Tot estava boníssim!

Un cop finalitzat dinar, va arribar el moment més esperat per tothom. El nostre gerent Felipe Fleix, ens va presentar totes les novetats d’aquest any, tant d’Edulònia com dels campaments d’estiu per a aquest 2019.

Per finalitzar la celebració, Felipe i Jordi Fleix van tenir l’honor de lliurar unes plaques molt especials a Santi Sánchez, Albert Espasa i Óscar Martínez, com a reconeixement i agraïment de més de 25 anys de treball, compromís i dedicació cap a l’empresa. Gràcies per tots aquests anys!

Santiago Sánchez

32 anys a l’empresa

Albert Espasa

27 anys a l’empresa

Óscar Martínez

25 anys a l’empresa

Va ser un dia ple de retrobaments i moments especials. I com no, acompanyat per les novetats d’aquesta nova temporada, que vénen carregades de ganes, il·lusió i sobretot, de tot el nostre esforç i passió.

Gràcies a tots!