Blog

BEQUES EDULÒNIA 2019 CONCEDIDES!

Com ja sabeu, Edulònia concedeix a 20 nens i joves l’oportunitat d’assistir de forma gratuïta als campaments d’estiu d’English Summer S.A. Totes les escoles que han realitzat les colònies escolars amb nosaltres durant el curs 2018-2019, poden participar al sorteig per optar a aquesta beca.

Avui us anunciem que les beques d’Edulònia 2019 ja han estat adjudicades! Aquestes són les escoles guanyadores del sorteig i els seus alumnes afortunats que gaudiran gratuitament d’una setmana de colònies en anglès.


Donem la nostra més sincera ENHORABONA a tots aquests nens i nenes d’entre 5 i 14 anys que gaudiran d’un estiu inoblidable descobrint la màgia dels campaments d’English Summer S.A.

Pots consultar aquí tota la informació sobre les Beques Edulònia 2019.

CALçotada 2019

Ahir a la Finca Tamarit, es va celebrar un any més la Calçotada del grup English Summer S.A, on tot l’STAFF va tenir l’oportunitat de retrobar-se. Van assistir directius, coordinadors, monitors d’Edulònia i dels campaments d’estiu, i el personal de les diferents cases acompanyats dels seus familiars.

A partir de les 13h van començar a arribar els assistents, on van gaudir d’un deliciós aperitiu acompanyat dels tradicionals “calçots” mentre conversaven entre ells.

A les 15h l’acte es va traslladar a la carpa interior, on vam seguir degustant una gran varietat de carns amb acompanyants diversos, cafès i postres tradicionals. Tot estava boníssim!

Un cop finalitzat dinar, va arribar el moment més esperat per tothom. El nostre gerent Felipe Fleix, ens va presentar totes les novetats d’aquest any, tant d’Edulònia com dels campaments d’estiu per a aquest 2019.

Per finalitzar la celebració, Felipe i Jordi Fleix van tenir l’honor de lliurar unes plaques molt especials a Santi Sánchez, Albert Espasa i Óscar Martínez, com a reconeixement i agraïment de més de 25 anys de treball, compromís i dedicació cap a l’empresa. Gràcies per tots aquests anys!

Santiago Sánchez

32 anys a l’empresa

Albert Espasa

27 anys a l’empresa

Óscar Martínez

25 anys a l’empresa

Va ser un dia ple de retrobaments i moments especials. I com no, acompanyat per les novetats d’aquesta nova temporada, que vénen carregades de ganes, il·lusió i sobretot, de tot el nostre esforç i passió.

Gràcies a tots!

EASTERLÒNIES

SETMANA SANTA A EDULÒNIA

Aquesta setmana Santa prefereixes passar-la prop del mar o la muntanya? Sigui quina sigui la vostra preferència, és un moment ideal per passar-lo amb família o amics. Per això, Edulònia us convida a que gaudiu al màxim d’uns dies de convivència a una de les nostres quatre cases de colònies. Podeu triar entre la casa que tenim al costat de la platja, Finca Tamarit, o bé les tres cases de la muntanya, Finca Vallclara, Finca Prades i la recent reformada Finca La Capella! Quatre instal·lacions de primer nivell situades en entorns únics i privilegiats.

Aquest any, però, afegim la opció de realitzar l’estada amb activitats dirigides pels nostres monitors perquè gaudiu en família d’unes estones inoblidables! Hem dissenyat un programa d’activitats que giren entorn la Pasqua perquè hi participeu i ho gaudiu tant grans com petits.

No us haureu de preocupar de res, nosaltres ens encarreguem de tot.

Ah… i no oblideu portar la mona!

ESTADA AMB MONITORS A VALLCARA O LA CAPELLA

OPCIÓ 1 NIT

OPCIÓ 1 NIT
Horari1r dia
11:00h - 13:00hBenvinguda i instal·lació a les habitacions
15:30h - 18:00hActivitats Team Building & Problem solving
Activitat per adults i nens/es
21:30h - 23:00hThe Mistery of The easter Rabbit
Activitat per adults i nens/es
OPCIÓ 1 NIT
Horari2n dia
10:30h - 13:00hEaster Crafts
Activitat per a nens/es

OPCIÓ 2 NITS

OPCIÓ 1 NIT
Horari1r dia
12:00h - 13:00hBenvinguda i instal·lació a les habitacions
15:30h - 18:00hActivitats Team Building & Problem solving
Activitat per adults i nens/es
21:30h - 23:00hThe Mistery of The easter Rabbit
Activitat per adults i nens/es
OPCIÓ 1 NIT
Horari2n dia
10:30h - 13:00hItinerari de natura
Activitat per adults i nens/es
15:30h - 18:00hAssalt al galliner
Activitat pels nens/es
21:30h - 23:00hNit de música
Activitat per adults i nens/es
OPCIÓ 1 NIT
Horari3r dia
10:30h - 13:00hEaster Crafts
Activitat per a nens/es

Per a més informació sobre què cal portar, preus i condicions podeu descarregar-vos el dossier

Comparteix la notícia