Calçotada 2019

CALçotada 2019

Ahir a la Finca Tamarit, es va celebrar un any més la Calçotada del grup English Summer S.A, on tot l’STAFF va tenir l’oportunitat de retrobar-se. Van assistir directius, coordinadors, monitors d’Edulònia i dels campaments d’estiu, i el personal de les diferents cases acompanyats dels seus familiars.

A partir de les 13h van començar a arribar els assistents, on van gaudir d’un deliciós aperitiu acompanyat dels tradicionals “calçots” mentre conversaven entre ells.

A les 15h l’acte es va traslladar a la carpa interior, on vam seguir degustant una gran varietat de carns amb acompanyants diversos, cafès i postres tradicionals. Tot estava boníssim!

Un cop finalitzat dinar, va arribar el moment més esperat per tothom. El nostre gerent Felipe Fleix, ens va presentar totes les novetats d’aquest any, tant d’Edulònia com dels campaments d’estiu per a aquest 2019.

Per finalitzar la celebració, Felipe i Jordi Fleix van tenir l’honor de lliurar unes plaques molt especials a Santi Sánchez, Albert Espasa i Óscar Martínez, com a reconeixement i agraïment de més de 25 anys de treball, compromís i dedicació cap a l’empresa. Gràcies per tots aquests anys!

Santiago Sánchez

32 anys a l’empresa

Albert Espasa

27 anys a l’empresa

Óscar Martínez

25 anys a l’empresa

Va ser un dia ple de retrobaments i moments especials. I com no, acompanyat per les novetats d’aquesta nova temporada, que vénen carregades de ganes, il·lusió i sobretot, de tot el nostre esforç i passió.

Gràcies a tots!

Reader Interactions