COLONIES ESCOLARS A PORTAVENTURA WORLD

Aquest any introduim les colònies escolars a PortAventura World! Vine amb la teva escola i gaudeix d’una estada als hotels, entrades a PortAventura Park tot combinat amb les activitats d’Edulònia!

Aquesta temporada 2018 – 2019 us presentem una de les novetats d’Edulònia, les Colònies Escolars a PortAventura World! Gaudeix d’una estada als Hotels de PortAventura World de 4 estrelles. Entrada al parc i activitats dirigides per monitors d’Edulònia.

PortAventura World és una de les principals destinacions de turisme i de vacances de l’Estat. Situat a la província de Tarragona i molt a prop de les nostres cases de colònies, a només 20 minuts de Finca Tamarit.

HOTELS DE 4*

Gaudeix d’una estada als hotels de  PortAventura World. Habitacions de 3 / 4. 

ToT sobrE

portaventura world

5 Hotels

PortAventura World dispone de 5 hoteles. Nuestros alumnos se alojaran en el Hotel Caribe o Hotel El Paso, según disponibilidad.

3 paRCS

PortAventura Park, Caribe Aquatic Park y Ferrari Land

1 CENTRE DE CONVENCIONS

6 Àrees Temàtiques

Mediterrània, Cina, Mèxico, Polinèssia, Far West i pels més petits, SésamoAventura.

ACTIVITATS EN CATAlÀ, CASTELLÀ I ANGLÈS

Des d’Edulònia apostem per l’immersió lingüística i per això oferim l’opció de realitzar activitats en català, castellà o bé anglès. 

DUBTES?

Per a més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a [email protected] o al 902 36 65 78 (Central de reserves).