,

Colònies Escolars 2017-2018

Edulònia

BANNER_WEBBenvolguts/des mestres,

L’estiu ja s’acaba i a Edulònia ja ho tenim tot preparat pel nou curs que ara comença. És per això que volem presentar-vos les principals novetats i tarifes de la temporada 2017-2018.

Disposem de 4 complexos residencials en propietat: Prades, La Capella (Poblet), Tamarit i Vallclara. Aquesta última ha estat renovada completament aquest any 2017 i reconvertida en un nou concepte de casa de colònies premium. Tots els nostres centres han estat concebuts per la realització de colònies escolars, sortides d’un dia, crèdits de síntesi i jornades lúdico-esportives, per a totes les edats.

De cara al curs 2017-2018 us presentem les següents novetats:

• Nou calendari de tarifes.
• Dies de promoció especial (10% dte.) durant tot l’any.
• Activitats renovades amb nous eixos temàtics. CONSULTA ELS PACKS D’ACTIVITATS AQUÍ
Colònies Tech a Prades: tallers de caràcter científic-tecnològic, energies renovables a la muntanya, la pneumàtica ens ajuda a moure coses, dibuixem amb la llum, podem mesurar la distancia entre els estels?…
Colònies a la carta a Vallclara: L’eix temàtic de les colònies girarà al voltant dels conceptes que s’estiguin treballant a classe durant l’any. Una proposta d’activitats feta a mida per cada grup.
• Més packs d’activitats per les colònies en anglès amb professors nadius: “English Alive”, Halloween activities, etc.
English Week: setmana d’immersió en anglès a l’escola amb professors nadius.

Recordeu les avantatges de fer les colònies amb Edulònia:
• Residència i pensió completa gratuïta pels mestres.
• Servei de monitoratge des de l’arribada del grup.
• Activitats en anglès exemptes d’IVA.
• Excursió a PortAventura a un preu més econòmic i sense passar per taquilles. Activitats “Educational Planet” i “Tiquet aula” en català o anglès.

A més a més, també us oferim paquets turístics a Catalunya i a l’estranger per gaudir d’excursions d’un dia, sortides a la neu o viatges de fi de curs amb la millor combinació d’aprenentatge i lleure. No dubteu en demanar-nos pressupost.
El nostre equip de professionals queda a la vostra disposició per tal d’ajudar-vos a dissenyar el programa pedagògic més adequat per les vostres colònies escolars. No dubteu en demanar-nos una visita al vostre centre per tal d’ampliar informació i fer les colònies a la vostra mida.
Truqueu al telèfon 902 36 65 78 o visiteu el web www.edulonia.com. També trobareu les nostres promocions i ofertes als nostres comptes de Facebook i Twitter.

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos cordialment.
L’equip directiu d’Edulònia

logo-edulonia-color

v3

13320359_1180567988668403_4217041324542383366_o copia