Inauguració oficial de la nova Finca Vallclara

R-4 copia

El president de la Diputació de Tarragona i l’alcalde de Vallclara, entre altres autoritats, han assistit aquest migdia a la inauguració de la renovada finca.

Diumenge 30 de juliol de 2017, Finca Vallclara – Raval de Vimbodí, 1, 43439 Vallclara

Avui al migdia s’ha inaugurat oficialment la reformada Finca Vallclara de l’empresa de campaments d’anglès a l’estiu English Summer S.A. La inauguració ha coincidit amb la sortida de quasi 100 alumnes que han passat un parell de setmanes a la casa de campaments.

A partir de les 11h del matí, la família Fleix, fundadors d’English Summer S.A. s’ha encarregat de donar personalment la benvinguda a tots els assistents i posteriorment han fet una rapida visita guiada per les instal·lacions.

R-4 copia

R-573 copia

R-6 copia

R-8

R-12 copia

R-13 copia

Amb puntualitat anglesa, a les 12:00h ha començat la cerimònia de clausura del segon torn d’aquest estiu a Vallclara. Un cop finalitzada la desfilada dels alumnes, ha arribat la part central de la inauguració on ha intervingut el president de la Diputació de Tarragona, l’Il·lustríssim Sr. Josep Poblet, en representació de totes les institucions presents, qui ha conclòs dient que el fet que Vallclara, el símbol de l’inici d’English Summer, sigui ara el símbol de reimpuls, és un senyal inequívoca del compromís per la regió que les autoritats han de valorar i saber reconèixer.

La família junt amb les autoritats, han procedit a tallar la cinta simbòlica que donava per inaugurada oficialment la Finca de Vallclara. Posteriorment, s’ha passat al jardí per gaudir d’un petit aperitiu amb cava per acabar de celebrar la jornada.

R-15 copia

R-16 copia

Autoritats presents a l’event:

Il·lustríssim Sr. Josep Poblet – President de la Diputació de Tarragona

Sr. Rosendo Roig – Alcalde de Vallclara

Sr. Jordi Agràs – Director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona

Sra. Eva Ferran – Coordinadora Territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya a Tarragona

Sr. Josep M. Anglès – Conseller de Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Sr. Werner Estellé – President de l’ACCAC (Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya)