Polseres intel·ligents a les colònies d’estiu!

35815129622_6dae8c03fd_o

P53

Aquest estiu, les colònies d’estiu d’English Summer S.A. han decidit innovar i apostar per les noves tecnologies, per tal d’oferir als nens i adolescents tot el que necessiten i millorar la gestió dels campaments. És per això que la novetat del 2017 són les polseres personalitzades amb tecnologia NFC (Near Field Communication).

pulsera-nfc

A partir d’aquest estiu, cada nen portarà una polsera personalitzada que serveix per:

  • Tenir més control dels alumnes en les excursions i activitats que es realitzen als campaments, com ara quan pugen i baixen de l’autobús.
  • Pagar a l’snack bar. Simplement passant la polsera es podrà disposar d’un refresc o una bossa de patates durant el descans i l’import es carregarà automàticament al compte de l’alumne.
  • Dur a terme un seguiment parental des d’una aplicació mòbil. Totes les dades s’emmagatzemen a la polsera i els pares poden estar al corrent de totes les despeses a través de l’app. D’aquesta manera, poden augmentar o bloquejar algun consum si així ho desitgen.

Aquí podeu veure un vídeo explicatiu del seu funcionament: https://www.youtube.com/watch?v=uJ34jdpvbMU

frame video

Amb aquest nou avenç, English Summer S.A. marca un abans i un després en la gestió dels campaments d’estiu i continua el seu camí en la innovació tecnològica.