Cursos d´idiomes a l’estranger

ian-schneider-42238

English Summer S.A. t’ofereix la possibilitat d’apendre anglès i/o altres idiomes de la manera més amena i dinàmica: viatjant i divertint-te. English Summer S.A. ofereix cursos d’idiomes al estranger per a nens, joves, adults i professionals perque l’aprenentatge d’una nova llengua sigui una experiència única i que, a més, et permeti relacionar-te amb altres alumnes.

A més aquest any pots consultar tots els cursos, novetats i ofertes a través de la nostra nova página web:

Cursos per totes les edats

Per a nens i joves

Tu tries: col·legi residencial, campament d’estiu, estada amb una família o residència. Gran Bretanya, Estats Units o Canadà. English Summer S.A. gaudeix de magnífiques relacions amb múltiples ciutats perquè tu decideixis on i com aprendre: Oxford, Cambridge, Woking… Gaudeix també d’una gran quantitat d’activitats paral·leles al teu aprenentatge.

Per a joves adults

Si ja has participat en algun curs d’idiomes a un altre país o tens més de 16 anys, English Summer S.A. t’ofereix la possibilitat de continuar el teu aprenentatge amb alumnes de major edat. El cursos d’idiomes al estranger d’English Summer S.A. per a joves adults es realitza a importants i reconegudes universitats de Gran Bretanya, Irlanda, USA, Canada, Malta…

Per a adults

English Summer S.A. és garantia de qualitat. Els cursos, el professorat, l’allotjament, les instal·lacions… Tot està preparat perquè l’estada a l’estranger, a més de ser el més confortable possible, et permeti optimitzar l’aprenentatge. Realitza el teu programa a Gran Bretanya, Irlanda, Estats Units Canada o Austràlia, ja sigui a una residència o a casa d’una família del país de destinació. Només has de tenir més de 18 anys. També disposes de cursos d’anglès generals o específics per a empreses, executius, personal sanitari, etc.

Per a joves i adults

Amb English Summer S.A. sí. Els cursos d’idiomes al estranger per a joves i adults permet que t’endinsis en la quotidianitat de la vida i cultura d’un país: així aconseguiràs intensificar l’aprenentatge de l’idioma.