Colonias escolares
Las escuelas que deseen realizar una estancia en nuestras casas de colonias se pueden contactar a través de:
Grupos & Eventos
Si queréis venir a nuestras casas o celebrar un evento podéis reservar a través de:
Turismo familiar
Vive una estancia en nuestras casas de colonias y disfruta de un entorno único.

Turisme esportiu

Senderisme

Situades en paratges d’una bellesa extraordinària, les nostres instal·lacions ofereixen un gran ventall de possibilitats pels amants de les excursions de muntanya i el senderisme.
Les nostres cases de colònies, especialment les tres de muntanya (Finca Prades, Finca Vallclara i Finca Capella) disposen de diverses rutes i excursions per gaudir amb amics, família o parella dels paisatges únics de les muntanyes de la costa daurada. A més, estan totalment equipades per a que passeu un cap de setmana de turisme esportiu complet fent activitats en plena natura o dintre de la nostres instal·lacions.
 
Podeu consultar els diversos llocs d’interès a www.muntanyescostadaurada.cat i totes les rutes al web www.senderisme.com

Estades esportives a cases de colònies per grups

Estàs pensant en realitzar una estada esportiva amb el teu club? Tenim tot el necessari perquè passis uns dies entrenant i practicant esport amb el teu club, associació o grup d’amics.
 
Consulta les equipacions esportives de les nostres cases de colònies per grups de Vallclara, Poblet, Tamarit o Prades.
 

Ruta del Cister per a BTT

Les nostres cases de colònies estan situades dintre de la Ruta del Cister i són ideals per fer turisme esportiu. A pocs kilòmetres del Monestir de Santes Creus, trobem la casa de colònies Finca Tamarit i a pocs metres del Monestir de Poblet, trobem la casa de colònies Finca La Capella. Podeu dormir en una casa i menjar en l’altre.