Esdeveniments

Les nostres cases de colònies estan preparades per celebrar qualsevol mena d’esdeveniment com batejos, comunions i fins i tot casaments i banquets. Organitzem el convit i ens adaptem a totes les vostres necessitats amb diversos espais i sales polivalents.

Organització d'esdeveniments

Sol·licita més informació sobre les dates i les tarifes sense cap compromís!

Esdeveniments

Batejos i comunions

Sol·licita més informació

Informació Edulònia

902 36 65 78

Email info@edulonia.com

Team Building

Cada vegada més empreses aposten per la formació Outdoor Training perquè parteix dels interessos i necessitats de l’empresa, però què és la formació Outdoor Training?

Es tracta d’una metodologia vivencial basada en reproduir situacions empresarials mitjançant simulacions, jocs i activitats en un entorn lúdic i formatiu.

El tret més característic d’aquesta tipologia formativa és la seva practicitat, donat que parteix de la idea de formació vivencial i l’entorn lúdic i formatiu que potencia el treball en equip i la motivació dels participants.

Ens ocupem de tots aquells detalls necessaris per a l’ocasió. Lloguer de cotxes d’època, decoració, música,, floristeria, disseny gràfic i amb la possibilitat d’allotjament. Ens encarreguem de gestionar tot el que necessiteu.

“Tot el que puguis imaginar és real”

 Pablo Picasso