Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Beques Edulònia 2021

Seguim sumant experiències junts! Coneixes les beques d'Edulònia?


A Edulònia, sortegem entre els alumnes de les escoles que heu vingut a passar les colònies escolars aquest curs 2020-2021, unes beques per poder gaudir de forma gratuïta d'una estada als campaments d'estiu d'English Summer S.A.


Que inclou la beca?  • -Una setmana de colònies d'anglès en alguna de les nostres quatre cases.

  • -Pensió completa, en tots els serveis i instal·lacions.

  • -Classes de quatre hores diàries d'anglès, amb professors nadius que valoraran el nivell de cada alumne i els ajudaran en el seu aprenentatge.

  • -Moltes activitats de lleure i tallers, on els nens i nenes es divertiran i aprendran grans valors com el treball amb equip, la confiança i la cooperació.

  • -Festes temàtiques, cada nit els alumnes gaudiran de les nostres famoses festes on tot l'equip de monitors treballa per aconseguir nits màgiques.


Beques valorades en més de 10.000€!


Ja tenim els guanyadors d'aquesta temporada!


Ara que ja s'ha acabat el curs escolar, hem realitzat el sorteig entre les famílies que havien sol·licitat la beca a través de la nostra pàgina web. Els nens i nenes afortunats/des que han aconseguit la beca són de les següents escoles: Escola Colonia Güell, Escola Soriano Montagut, Institut Joanot Martorell, l'Escolà Bòbila, Escola Sant Jordi de Lleida, Escola Joan XXIII i Mare de Déu de la Candela. Gràcies escoles per confiar en les nostrès colònies escolars, ara els vostres alumnes les tornaran a gaudir durant l'estiu! 


Enhorabona Biel, Arlet, Abril, Alexander, Lucia, Pau, Unai, Jairo, Jane, Júlia... Us esperem amb moltíssima il·lusió aquest estiu!


22 Jun 2021