Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

English Summer S.A. soci fundador d'AneaCamp

L'Associació Nacional d’Empreses d’Activitats i Campaments vetlla per la regulació del sector de l’educació de lleure


Com la majoria de vosaltres ja sabeu l’empresa English Summer S.A. també forma part de nosaltres i des d’allí realitzem campaments a l’estiu. Des d’English Summer estem molt orgullosos de poder dir que som socis fundadors de L'Associació Nacional d’Empreses d’Activitats i Campaments (ANEACAMP). Aquesta associació neix el 23 d’abril de 2020 davant la inesperada situació de la Covid-19, que dificultava la realització de campaments d’estiu i colònies escolars tal com les coneixem. English Summer, juntament amb altres empreses i entitats dedicades a l’educació en el temps lliure, va veure necessari impulsar l'associació per poder oferir una veu comuna en el sector del lleure. L’objectiu principal segons Julio Martínez Fernández, president d’Aneacamp, és “ser un espai on trobar solucions a qualsevol problema amb el qual es puguin trobar els nostres associats.”


Estem molt contents de ser soci fundadors d’aquest projecte que permet que totes les empreses relacionades amb el món del lleure siguin representades i vetllin per la regulació del sector a escala nacional. AneaCamp sorgeix del Col·lectiu Nacional de Campaments d’Estiu quan es van adonar que era de vital importància poder comptar amb una assessoria fiscal i laboral per tenir una forma jurídica reconeguda i poder asseure’s legalment en les taules de negociació. D’aquesta manera, aconseguirem que les nostres propostes siguin escoltades, tant d’English Summer com d’Edulònia, i que es tinguin en compte a l’hora de crear mesures que és necessari que els nens puguin continuar duent a terme activitats lúdiques i educatives en un mitjà natural o urbà.

Post d’AneaCamp (@aneacamp) sobre la importància de continuar fent campaments d’estiu

Actualment l’associació està formada per més de trenta empreses, autònoms, instal·lacions i cases rurals que desenvolupen projectes d’oci i de temps lliure. “Treballarem de la mà amb totes les empreses perquè es valori tot el treball que aportem a la societat com a part fonamental del desenvolupament social dels nens”, ha explicat Julio Martínez, president d’AneaCamp, sobre el futur de l’associació. Ara més que mai, ens esforcem per continuar oferint serveis de qualitat perquè les famílies puguin continuar confiant en la seguretat dels seus nens en les activitats lúdiques-educatives i en les colònies escolars. Com ja sabeu English Summer l’estiu passat va realitzar campaments d’estiu de manera exitosa i molts de vosaltres vau gaudir d’ells.

 

Des d’English Summer treballarem amb AneaCamp durant aquest any i esperem que així sigui durant un llarg període. A més, continuem participant de manera activa amb les següents associacions en les quals també estem involucrats. Formem part d’ACCAC (Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya), Acellec (Associació Catalana de Empreses de l’Oci, l’Educació i la Cultura), ICF (International Camping Fellowship), ACAVE (Associació Empresarial d’Agències de Viatge), ASEPROCE (Associació Espanyola de Promotors de Cursos en el Estranger), Kid's Cluster i Cambridge English Preparation Centre.

 

 

09 Nov 2020
#campaments escolars#colònies escolars#colònies escolars 2021#escoles#seguretat covid-19