Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Responsabilitat social
Responsabilitat Social Corporativa
Beques edulònia
Beques edulònia

Amb l’objectiu de facilitar l’accés de nens i joves a les activitats de caràcter educatiu i de temps lliure de l’estiu, cada any sortegem 15 beques per un campament gratuït amb English Summer S.A. entre totes les escoles que han realitzat estances escolars durant el curs en les nostres cases de colònies.

Sponsorship programme for children
Sponsorship programme for children

El grup English Summer S.A. col·labora amb l’apadrinament dels nens i nenes necessitats de St. Anthony’s Boys Village a la ciutat de Los Muchachos, a Silang (Filipinas).

Projecte de Sostenibilitat 
Projecte de Sostenibilitat 

Entre els reptes globals que afrontem com societat, l’emergencia climàtica es una dels més prioritatis. Entre tots, hem de sumar petites accions per garantir un furut sostenible per les generacions futures.

A English Summer S.A. reforcem més que mai el nostre compromís amb el medi ambient amb un dels objectius més ambiciosos, en la línea amb l’agenda 2030. Amb el mateix lema de ‘learn having fun’, afrontem un nou repte: educar a través de l’oci i el temps lliure en una activa sensibilitat ambiental i activitat ecològica.  

Participació al projecte “La vida con Williams”
Participació al projecte “La vida con Williams”

Pel·lícula documental on es reflexa la historia de valentia, positivisme i superació personal d’Ana Megía, una exalumna dels nostres campaments que viu amb el síndrome Williams-Beuren i ja s’ha convertit en un exemple a seguir amb el seu lema: “Els límits me’ls poso jo”.