Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Anul·lació de plans sectorials


Continuem informant de les actualitzacions respecte a les restriccions i mesures aplicades de prevenció de la COVID-19, per la realització de colònies i activitats de lleure.

El passat 18 de març, la Direcció General de l'Atenció a la Família i Comunitat Educativa junt amb el Departament de Salut de Catalunya van confirmar els canvis realitzats pel comitè tècnic del PROCICAT, entre ells l'anul·lació d'alguns plans sectorials del sector. Finalment el 30 de març en la reunió del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT), es va decidir que tots els documents, protocols i mesures de prevenció per al covid aplicats a les activitats del lleure educatiu queden sense efect.

Aquests plans sectorials afectaven tant a l'àmbit escolar, extraescolar i també a l'educació del lleure i instal·lacions juvenils, amb el document d'Especificacions sobre el Pla d'actuació pel curs 2021-2022 per centre educatius al marc de la pandèmia per la COVID-19 en relació amb les activitats i colònies escolars.

La derogació d'aquests plans s'ha justificat que actualment hi ha un risc baix de contagi i no té sentit mantenir totes les mesures aplicades. Amb tot i això, hem de tenir present que prevaldrà les restriccions, obligacions i recomanacions que hi hagi en cada moment en l'àmbit comunitari i general.


Encara que sigui bona notícia el sector educatiu, els professionals sol·liciten un document específic sobre les mesures amb relació a les colònies escolars a causa d'alguns punts que no queden recollits a cap pla i així, tenir tot clar com organitzar les activitats i grups de cada centre.

29 Mar 2022
#campaments escolars#colònies escolars