Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Aquest estiu, colònies d'anglès!

Et proposem la millor opció per fer de l'aprenentatge una gran experiència!


Amb l'arribada de l'estiu, els nens i nenes poden gaudir del seu temps lliure i aprofitar per jugar, fer sortides amb els amics, aprendre noves habilitats i sobretot divertir-se. En el publicació anterior us parlàvem de la importància de l'aprenentatge fora de les aules per tal de fomentar l'oci educatiu. Una molt bona opció per aconseguir l'equilibri entre diversió i educació són les colònies d'estiu, on els nens i nenes fan de l'aprenentatge una experiència.


Com a pares, ens agrada escoltar totes les anècdotes dels nostres fills, com l'amic nou que han fet, el joc que han après, o el dibuix que han pintat i que ens tocarà penjar a la nevera de casa. Totes aquestes vivències que escoltem un cop acabat l'estiu, formen part del creixement personal dels nostres fills. Per aquest motiu, estem segurs que les colònies d'estiu són la millor alternativa perquè els nens i nenes gaudeixin del seu temps lliure.


Edulònia forma part del grup English Summer que porta 40 anys organitzant colònies d'anglès, on es complementa la diversió i els jocs amb l'aprenentatge de qualitat. Per una banda, els nostres alumnes fan diverses activitats d'oci ja siguin artístiques, esportives, de desenvolupament emocional... on a través dels jocs es fomenten valors com la cohesió de grup, el treball en equip, l'esforç i la gestió emocional. A més a més, s'estableix un vincle entre els membres del grup i l'entorn que els rodeja, però també amb els seus monitors que els acompanyaran al llarg de l'experiència.


Per altra banda, es complementa amb el valor afegit de l'idioma. Es tracta d'unes colònies d'anglès on els alumnes duran a terme tres hores diàries d'anglès amb professors natius. Són professionals en l'educació que supervisaran i ajudaran als nens i nenes en el seu procés d'aprenentatge. Hi ha una planificació prèvia que permetrà a cada alumne desenvolupar-se i aprendre al seu ritme, mitjançant un seguit de tècniques, jocs i tallers que proporcionen un entorn de confiança, ideal per l'estudi.


Això no és tot, sabem que molts nens i nenes tenen habilitats especials o bé tècniques que els hi agradaria practicar. Per aquest motiu, també disposem de colònies temàtiques on es combinen l'anglès amb especialitats com ara la dansa, la cuina, la tecnologia, la moda i fotografia o bé l'hípica. En aquestes colònies, no només aprendran anglès sinó que també podran dedicar temps a practicar i millorar les seves activitats preferides. I si són d'emocions fortes, tenim unes colònies d'una setmana a PortAventura World on podran gaudir de totes les atraccions del parc. Fins i tot, per aquells nens i nenes que ja tenen més de 13 anys, tenim el Teeneger Camp un programa fet especialment pels joves, on les activitats són organitzades segons l'edat dels alumnes.


Per si encara no en tens prou, et venim a proposar diferents tipus de colònies. En primer lloc podràs escollir torns d'entre 1, 2 o 3 setmanes segons la teva disponibilitat. En segon lloc, disposem de quatre cases de colònies a Vallclara, Tamarit, Prades o Poblet podreu gaudir de paisatges únics com són les costes del mediterrani o bé les muntanyes i boscos autòctons de Catalunya. Un entorn que permet múltiples activitats com rutes i excursions, però també tallers que permeten ensenyar als alumnes a respectar la flora i fauna que els rodeja així com a reflexionar al voltant de conceptes com sostenibilitat, medi ambient o "EcoFriendly".


En tercer lloc, tenim l'opció d'unes colònies familiars que podran gaudir tant els més petits com els més grans de la casa, es tracta del nostre Family Camp. Dues setmanes plenes d'activitats i diversió on enfortir vincles i crear nous records entre pares i fills. L'estança es realitzarà a Vallclara i té una durada d'una o dues setmanes depenent de la disponibilitat de la família.


Per últim, si vius en un municipi proper a les nostres finques, tenim l'opció del Day Camp, on l'alumne no haurà d'allotjar-se als nostres centres. Els nens i nenes realitzaran les classes d'anglès i la majoria d'activitats, però a les vuit del vespre els pares els haureu de recollir. Nosaltres, us recomanem l'estança a les cases de colònies, perquè l'alumne viurà l'experiència completa de les colònies d'estiu i podrà participar en les nostres famoses festes temàtiques així com, compartirà un vincle més proper amb els seus companys.


Pel que fa a les mesures de seguretat contra la COVID-19, hem establer tota una normativa que permet realitzar els campaments de forma segura pels nens i nenes i també per la tranquil·litat dels pares. Podeu consultar a la web les mesures especials d'actuació i prevenció que desenvolupem en els nostres centres.


Així doncs, estem contents d'anunciar-vos que molts dels nostres torns es troben complets! Per aquest motiu, si tens ganes de passar un estiu ple de màgia i aventures, consulta la web i no et quedis sense colònies d'estiu! Només queden les últimes places. 


Per altra banda, si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres o fins i tot concertar una videotrucada personalitzada on podràs resoldre totes les preguntes sobre les colònies d'anglès.


Un any més, us esperem amb les portes obertes!

21 Mai 2021
#aprenentatge#valors