Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Arranquem motors de les colònies escolarsDes del principi d'any, tot el staff de les cases s'està preparant per començar aquesta temporada de colònies escolars de la millor manera i amb més força que mai. La setmana passada va ser el torn d'una part del staff; els monitors i les monitores de totes les cases.

Durant la setmana va haver-hi dues formacions simultànies, una a Poblet on van anar tots i totes les monitores que formaran part de les cases de muntanya i l'altre, a la casa de Tamarit on van anar tots i totes les que treballaran aquesta temporada a la nostra casa de mar.

Va ser una setmana molt intensa on es va veure a tots i totes les monitores aprenent de la manera més divertida, jugant. També van fer totes les excursions i van conèixer cada racó important i especial que trobem a cada casa de colònies i voltants. A més, els i les monitores de Tamarit van tenir el plaer de conèixer al pirata Puntamora i les bruixes Gorgònia i Xoixeta, i a muntanya van tenir el plaer de conèixer a la fada Prada, el follet Fredolic i el bandoler Pere Balcells, entre altres personatges d'allò més particulars i especials.


A més de les activitats plantejades per a tota la temporada de les colònies escolars, els coordinadors de la casa de colònies del mar, la casa de Tamarit, van plantejar un joc per a tots i totes les monitores de la formació on durant tota la setmana van haver d'anar descobrint quines persones eren veteranes dins de la formació, a través de diferents pistes i observant bé a cada company i companya que tenien al costat. On cada nit després de l’últim joc, cada monitor i monitora votava de qui sospitava. Ara bé, tots i totes aquelles que eren veterans i veteranes tenien l'objectiu d’intentar arribar al final de la formació sense ser descoberts i descobertes. Creieu que algú els va descobrir?

Tot i ser una setmana molt lúdica plena de formacions, els i les monitores van necessitar llapis i paper per apuntar tot allò que és crucial, necessari i que cal saber per poder dur a terme de manera adequada les activitats, ja que totes les activitats estan pensades amb l'objectiu de què els participants aprenguin nous conceptes de la fauna i la flora de l'entorn de les cases i puguin així relacionar tot el que aprenen a les aules amb l'entorn, però sempre des d'una vessant més divertida, lúdica i pràctica.Va ser una formació molt intensa i especial, on tots els que hi van participar van viure una setmana plena d'aprenentatge, de màgia i jocs, però sense perdre la finalitat d'aconseguir un grup de monitors i monitores units i unides, professionals i amb moltes ganes de donar el 100% d'ells mateixos.


 


 

22 Feb 2022