Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Crea la teva pròpia Jack-o'-lantern!

Ja estem entrant al tram final de l’octubre i estem de ple a la tardor. Època de castanyes i panellets i també, des de fa anys, vam adoptar la tradició d’origen celta anomenada ‘Halloween’ ja que tot el que sigui celebrar i més en família, ens encanta!


Com que ens estem preparant la casa de colònies Finca La Capella i acabant-la de decorar per a que pugueu viure una experiència única i terrorífica (apta per a tots els públics), hem pensat que no estaria de més poder presentar-vos algunes activitats per a que pugueu fer amb els vostres fills/es.

 

La primera d’elles és una manualitat per a que pugueu crear una Jack-o’-lantern. La carabassa que podem posar una llum a dins i s’il·lumina. Una tradició que ja es fa des de fa molts anys a l’època de Halloween però nosaltres, en comptes d’utilitzar una carabassa de veritat, pintarem i retallarem la nostra pròpia.

La podem pintar amb retoladors, ceres, aquarel·la, colors de fusta... Retallar-la amb tisores, punxó... El millor d’aquesta activitat és que ho podeu fer com més us agradi!

Necessitarem 2 còpies de la carabassa i una de les solapes. Hem de retallar i pintar-les com més ens agradi. Les solapes també. Un cop retallades les carabasses, li retallem la boca i els ulls com si fos una màscara. 

Un cop ho tenim retallat podem enganxar-li per darrere paper de ceda, celofan, paper vegetal, transparent... Així quan hi posem la llanterna ens farà l'efecte com si haguéssim buidat una carabassa de veritat!

Nosaltres ja estem preparant la nostra carabassa i esperem que ens envieu a través d’instagram els vostres resultats a @edulonia

I si voleu venir a celebrar aquesta festivitat amb nosaltres i fer activitats dirigides amb els nostres monitors no dubteu en contactar amb nosaltres a info@edulonia.com o al 677 15 30 45.

Podeu descarregar la plantilla en el següent pdf.

 

16 Oct 2020