Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Escoles, gràcies per escollir-nos!

Ja queda poc per acabar la temporada de colònies escolars!Després d'una gran temporada on els col·legis, escoles i instituts han vingut a passar uns dies a les nostres cases de colònies, estem arribant al final d’aquest període. L'any passat, a causa de l'estat d'alarma en el qual ens trobàvem, vam haver de suspendre les colònies escolars i l'educació en el lleure es va topar amb un dels reptes més difícils mai viscuts. Es van anul·lar les colònies escolars però vam treballar a contrarellotge perquè les nostres instal·lacions, activitats i programes fossin totalment segures per poder realitzar els campaments d’estiu. És per aquest motiu que estem més contents que mai d'haver pogut obrir de nou les nostres portes i organitzar unes estades plenes d'activitats, lleure, diversió i aprenentatge.


Durant tot l'any hem estat planificant, organitzant i innovant els nostres programes perquè els nens i nenes puguin gaudir del seu període d'aprenentatge fora de les aules. A Edulònia continuem apostant pel lleure educatiu als nostres centres i per fer de l'estudi una experiència on els alumnes puguin desenvolupar tota mena d'habilitats. Per això us volem agrair la vostra confiança i que un any més ens torneu a escollir per dur a terme les colònies escolars a les nostres cases.


Colònies escolars 2021-2022


Ja podeu reservar la vostra estada de colònies escolars amb Edulònia per la temporada vinent.


Disposem de quatre cases cases de colònies, ubicades en zones ideals per fer excursions i rutes tant pel mar com per la muntanya. A la nostra casa de colònies de Vallclara, trobareu un entorn tranquil i eminentment natural, rodejat per frondosos boscos i jardins. També ubicada a la Conca de Barberà i enmig de Poblet, hi ha la casa de colònies "La Capella" on podreu gaudir de paratges històrics plens de vegetació que permeten un contacte continuo amb la natura. La casa de colònies de Prades es troba envoltada de poblets rurals i entorns naturals ideals per dur a terme excursions i rutes. I si el que estàs buscant és una combinació de mar i muntanya, gaudeix de la casa de colònies de Tamarit, podràs gaudir de les platges del mar mediterrani així com dels boscos autòctons de Catalunya.


A més a més, podeu conèixer totes les nostres activitats, on els alumnes treballaran i compartiran valors com la cooperació, el treball en equip, la confiança i també aprendran eines de gestió en les competències emocionals. Fem del lleure un aprenentatge i trenquem amb la rutina acadèmica perquè els alumnes posin en pràctica i complementin tots els conceptes apresos durant l'any.Un cop més, us volem agrair la vostra confiança en el nostre equip de colònies escolars i us animem a repetir l'experiència en alguna de les nostres finques!


Seguim compartint moments junts

18 Jun 2021