Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Guanyadors/es beques Edulònia 2022Any rere any, quan s'acosten els campaments d'estiu, arriba el moment de conèixer els guanyadors i guanyadores de les beques d'Edulònia. Vols saber el funcionament d'aquestes beques? T'ho expliquem: 

Edulònia som la nostra marca de colònies escolars, turisme familiar i esdeveniments del Grup English Summer S.A. Ja fa anys que oferim el programa de Beques Edulònia, són 20 beques pensades per aquells infants que han vingut amb el col·legi de colònies alguna de les nostres cases. Els guanyadors i guanyadores d'aquestes beques aconsegueixen una setmana amb pensió completa a un dels campaments d'estiu d'English Summer amb 3 hores de classes d'anglès diàries, diferents activitats, temps lliure, piscina i festes temàtiques.

Per poder participar-hi l'infant haurà d'haver vingut de colònies escolars durant aquest any a alguna de les nostres finques, que mai hagi guanyat una beca edulònia en colònies anterior i omplir el formulari de beques.Aquest any hem rebut més de 200 sol·licituds de famílies i després de fer el sorteig ja hem contactat amb els 20 guanyadors i guanyadores. Alguns d'ells ja ens han comunicat el campament que realitzarant, per exemple, l'Astan de l'Escola Pràctiques de Tarragona podrà gaudir d’una setmana a Finca Tamarit, el Denís de l'escola Pare Manyanet de Reus ho farà a Finca La Capella de Poblet, l’Uriel de l'escola Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló gaudirà de les seves colònies a Finca Prades i per la seva banda, la Nerea del col·legi Josep Veciana de Perafort gaudirà d'una setmana de lo més divertida a Finca Vallclara


Enhorabona a tots els afortunats i afortunades!

23 Jun 2022