Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Jornades de formació de monitors

 


Sííí! Ja queda poc per tornar a arrancar la temporada de colònies escolars. Per això, aquesta setmana hem estat de formació dels monitors d’Edulònia. Com ens agrada retrobar-nos amb els monitors veterans i conèixer les cares noves que treballaran a les nostres cases.


Així doncs, dilluns passat 13 de febrer, més de 50 monitors van arribar a Finca Tamarit per donar el tret de sortida a aquestes jornades de formació. El primer i el segon dia, van rebre la formació del manual del monitor on van repassar els procediments i gestió de les colònies, van fer activitats de teambuilding per conéixer una mica més a l’equip i també van descobrir l’entorn de Tamarit i alguna de les seves activitats.Dimarts al vespre, es va fer la distribució de monitors per cases de la manera més divertida, amb el un barret seleccionador, a l’estil Harry Potter. Així doncs, dimecres, els monitors que havien estat seleccionats per muntanya van pujar cap a Finca La Capella per coneixer l’entorn i les activitats de la casa.El dijous, els monitors van aprofundir en les activitats de l’entorn dels centres amb els diferents itineraris de natura de Vallclara, Poblet, Prades i Tamarit. Finalment, avui divendres han acabat la formació amb dues activitats més i la cloenda.


Ja podem dir que tenim un equip d’allò més preparat per la nova temporada de colònies escolars que tot just comença la semana vinent. I vosaltres, ja teniu reservada l’estada a una de les nostres cases? Doncs aquí us esperem, amb els braços ben oberts i amb moltes ganes! 


 

17 Feb 2023
#colònies escolars