Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Escoles! Tornem a obrir les cases de colònies

Una gran notícia que volem compartir amb vosaltresFa justament un any iniciàvem il·lusionats una nova temporada de colònies escolars, una temporada que ni tan sols va durar una setmana amb l’arribada de la COVID-19. Un cop dur va sacsejar fortament tot el sector de cases de colònies.   


Avui, 12 mesos després, estem feliços d’anunciar-vos que tornen les colònies escolars, a Edulònia tornem a obrir les nostres cases! Una gran notícia que volem compartir amb vosaltres. Com molts ja sabreu, les noves mesures anunciades pel Govern de Catalunya que han entrat en vigor aquest dilluns dia 1 de març de 2021 permeten la realització d’activitats escolars de lleure amb pernoctació a les cases de colònies.


Les colònies són una part fonamental de la formació a les escoles. Es tracta d’un lleure educatiu on els nens i les nenes, no només es cultiven de nous coneixements sinó que també aprenen a desenvolupar-se en nous entorns on poden integrar-se i socialitzar. També aprenen a interaccionar els uns amb els altres, així com amb el paisatge que els envolta. Són valors molt importants que acompanyen als alumnes al llarg de la seva formació. A les nostres cases de colònies de Tamarit, Poblet, Vallclara i Prades i juntament amb els monitors que els acompanyaran els i les alumnes, podran experimentar unes colònies segures, plenes d’activitats de lleure. 


Les nostres cases de colònies proporcionaran un ambient perfecte per ajudar a desenvolupar tots aquests valors. A més a més, estan adaptades a les necessitats dels nens i nenes així com als diferents projectes de les escoles. Disposem de diversos entorns, on les activitats de lleure es podran desenvolupar amb la màxima qualitat pedagògica. Els alumnes podran descobrir la flora i fauna que els rodeja, sortir de les aules i experimentar tots els coneixements adquirits durant el curs. És important conèixer la natura i respectar-la, des d’Edulònia creiem que per transmetre aquests valors és important experimentar-los en primera persona. Podràs escollir entre la costa Daurada, que rodeja la nostra casa de colònies de Tamarit, proporcionant una localització rica en la flora i fauna marina, on les activitats no només seran divertides sinó que estaran acompanyades d’un conscienciós aprenentatge. A més a més, la nostra finca es troba ubicada als peus del Castell de Tamarit i rodejada de grans boscos, ideals per la realització de qualsevol projecte. A la nostra casa de colonies de Poblet anomenada La Capella podreu trobar un paratge ple d’història i cultura. Localitzada a Les Masies de l’Espluga de Francolí, s’obre camí al voltant del Monestir de Poblet, edifici històric, únic en els etils arquitectònics que s’hi representen i declarat Patrimoni de la Humanitat. I si encara no en tens prou, La Capella es troba rodejada de jardins i boscos que limiten amb el parc natural la Pena. Una casa de colònies perfecta pel descobriment de la natura, la història i la cultura. També localitzada a la Conca de Barberà, en un petit poble rural de no més de 104 habitant, s’alça la casa de colònies de Vallclara, una bonica casa senyorial del segle XIX. Amb extensos jardins que la rodegen, la casa està totalment equipada amb aules de formació i zones esportives on dur a terme les diferents activitats de lleure.Però si el que prefereixes és un contacte exclusiu amb la natura, la casa de colònies a Prades és la destinació ideal, amb les seves muntanyes i boscos plens de la vegetació autòctona de Catalunya. Ideal per la realització de rutes, excursions, senderisme i moltes altres activitats. Una casa que permet una alta ocupació, pensada i equipada per grans grups. Cada una de les nostres cases de colònies, està pensada per la realització d’unes convivències completes, on els nens i nenes puguin sortir de les aules, experimentar l’entorn i nous valors com el coneixement personal, el treball en equip i l’estima del medi natural.


A més a més, amb la situació actual, ens sumem en assegurar la màxima seguretat en cada un dels nostres recintes. Seguirem totes les mesures de seguretat, com el manteniment de les distàncies recomanades, la separació dels grups bombolla o la higiene i desinfecció. I què passa amb el confinament comarcal? La realització d’activitats escolars sempre ha estat una de les excepcions que ha permès la mobilitat fora la comarca i des d’aquest passat dilluns també s’hi suma la pernoctació en una casa de colònies respectant sempre els grups bombolla.


Us esperem amb les portes obertes a les nostres cases!


Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres. Ens trobareu al telèfon 677153045 o si ho preferiu, podeu sol·licitar-nos una videotrucada personalitzada. Resoldrem tots els dubtes que tingueu i us informarem de tots els nostres packs d’activitats per tal d’adaptar el programa que millor s’adapti a les vostres necessitats.

08 Mar 2021