Colònies escolars
Les escoles que desitgin realitzar una estada a les nostres cases de colònies es poden contactar a través de:
Grups & Esdeveniments
Si voleu venir a les nostres cases o venir a celebrar un esdeveniment podeu reservar a través de:
Turisme familiar
Viu una estada a les nostres cases de colònies i gaudeix d'un entorn únic.
Tornar

Treballem per oferir la millor alimentació

A Edulònia seguim treballant per abastir les necessitats dels nostres alumnesCom vam anunciar en el post anterior, les cases de colònies tornem a obrir! Estem encantats de rebre-us amb els braços oberts i amb totes les instal·lacions apunt per iniciar les colònies escolars! Per això, ja hem començat a escalfar motors i a posar-nos al dia amb tots els serveis que oferim, un d’ells l’alimentació.


Durant les colònies és important tenir les piles ben carregades. Entre les excursions, les rutes i totes les activitats és normal acabar esgotat, per això l’alimentació és un aspecte fonamental per a nosaltres.


El passat dimecres 10 de març, el departament de vendes i la gerència d’Edulònia, va visitar l'empresa Europastry, una empresa amb un recorregut de més de 30 anys d'experiència en la indústria alimentària, que actualment és el proveïdor de les nostres cases de colònies.


Vam realitzar la visita perquè, any rere any, hem treballat per cobrir les diferents dietes dels nostres alumnes i regularment ens actualitzem per continuar oferint el millor servei a les nostres cases i campaments. Sempre tenim en compte totes les dietes i anem renovant alternatives per abastir qualsevol intolerància, al·lèrgia o alimentació especial.


Volem que els nens i nenes gaudeixin tots els aspectes de les colònies, ja que en elles viuran experiències úniques. Tot i això, a vegades és difícil trobar noves opcions per abastir els menús de tota l'estada dels campaments. Per aquest motiu, creiem que és important innovar i conèixer nous productes per tal d’assegurar que amb els nostres menús, els nens i nenes rebin tota l’energia d’una dieta equilibrada i completa.


Amb aquesta visita a Europastry hem pogut conèixer noves alternatives amb les quals valorar i completar els nostres menús. Seguirem apostant per la millor qualitat en l’alimentació i en l’atenció de les necessitats de tots els nostres alumnes.

19 Mar 2021
#colònies escolars 2021#escoles