Colonias escolares
Las escuelas que deseen realizar una estancia en nuestras casas de colonias se pueden contactar a través de:
Grupos & Eventos
Si queréis venir a nuestras casas o celebrar un evento podéis reservar a través de:
Turismo familiar
Vive una estancia en nuestras casas de colonias y disfruta de un entorno único.
Preguntas sobre las colonias
FAQS
Preguntes sobre les cases de colònies

Les habitacions tenen 4, 6 o 8 places.

La majoria de les nostres cases estan completament adaptades per facilitar la mobilitat de les persones amb cadira de rodes. Cal consultar amb anterioritat el nombre de places adaptades que disposa cada casa.

Totes les nostres cases de colònies es troben en un entorn privilegiat per practicar diferents activitats i esports com bàdminton, futbol, voleibol, volei-platja, bàsquet, tennis taula, handbol, pàdel…

Preguntes sobre les colònies escolars

Sí, a la casa hi ha llençol de baix i manta. Els alumnes han de dur sac de dormir i tovallola a més a més dels diversos productes necessaris per a la higiene personal.

Les ràtios que apliquem a les colònies escolars són: 1-15 (Educació Infantil) i 1-20 (Primària i Secundària).

Quan les activitats es facin fora de la finca de la casa de colònies és imprescindible que els mestres o responsables del grup acompanyin als alumnes‐infants.

Cada casa té una temàtica diferent amb diversos eixos que vinculen l’acció al territori i a l’entorn natural en el que ens trobem. Cada eix està adaptat en funció del projecte educatiu i el cicle al qual pertanyen els alumnes.

Els monitors/es s’encarreguen de les activitats del matí (10:00h – 13:00h), tarda (16:00h – 19:00h) i nit (21:30h – 23:00h). També dinamitzen el temps lliure (de 14:30h a 15:30h).

Tots els monitors són estudiants universitaris, diplomats o llicenciats amb experiència en el camp de l’educació, els esports i les activitats lúdiques, que a més a més s’han format com a monitors de lleure.

No, sempre hi ha un pla alternatiu per a casos de mal temps que garanteix el compliment dels objectius proposats.

No, les colònies d’anglès, d’immersió lingüística, es poden realitzar a qualsevol edat i amb qualsevol nivell d’anglès previ. Reforcen l’escolta i familiarització amb l’idioma i potencien que els nens/es perdin la por a expressar-se.

Sí, tot el material per a realitzar les activitats està inclòs excepte la llanterna d’ús personal per al joc de nit.

Sí, fem colònies escolars per a alumnes d’Educació Infantil, Primària i Secundària (ESO).

Considerem que els telèfons mòbils i altres dispositius electrònics no aporten res a les colònies i a la convivència amb els companys i companyes. La presència d’aquests dispositius limita el desenvolupament de l’autonomia i de la confiança. Les colònies són un bon moment per deixar-los de banda i conviure amb plenitud amb la resta de companys i companyes.

Preguntes sobre l’alimentació a les cases de colònies

Els àpats són de menjar casolà elaborat a la cuina pròpia de cada casa. L’alimentació i la salut són molt importants per a nosaltres. Els menús són equilibrats i de dieta mediterrània.

Sí, en cas d’al·lèrgia, intolerància o altres necessitats alimentàries, necessitem que ens ho comuniqueu prèviament per poder tenir-ho previst.

Esmorzem de 08:00h a 09:30h, dinem de 13:00h a 14:30h i sopem de 20:00h a 21:15h. Les activitats es realitzen de 10:00h a 13:00h, de 16:00h a 19:00h de 21:30h a 23:00h. Aquests horaris poden variar segons el nombre de grups que hi hagi en aquell moment. Es faria previ avís per part de la direcció de la casa.

Els monitors dinen a la vegada que els infants mentre els mestres us encarregueu del menjador, un cop fet l’àpat els monitors s’encarreguen del temps lliure mentre els mestres feu l’apat.

Preguntes sobre la seguretat a les colònies

Els monitors tenen una formació en primers auxilis, la millor actuació sempre serà la prevenció, en el cas que ens trobem amb una indisposició o accident, s’activarà el protocol PAS (Prevenir, Avisar a emergències i Socórrer). Un cop truquem al 112, ens aconsellaran quina actuació cal fer (cura de primers auxilis o trasllat a l’hospital, en aquest cas l’ambulància vindrà a la casa de colònies o caldrà avisar a un taxi).

Disposem d’una farmaciola bàsica de primers auxilis, però no podem administrar cap tipus de medicament. Si les escoles en disposeu i en teniu l’autorització recomanem que porteu el propi maletí de primers auxilis.

No. En cas d’emergència avisarem a l’ambulància o farem el trasllat en taxi depenent de la situació. Recomanem que porteu un cotxe propi.

Tant l’assegurança civil i la d’accidents estan incloses.