Colonias escolares
Las escuelas que deseen realizar una estancia en nuestras casas de colonias se pueden contactar a través de:
Grupos & Eventos
Si queréis venir a nuestras casas o celebrar un evento podéis reservar a través de:
Turismo familiar
Vive una estancia en nuestras casas de colonias y disfruta de un entorno único.
Responsabilitat social
Responsabilitat Social Corporativa
Beques edulònia
Beques edulònia

Amb l’objectiu de facilitar l’accés de nens i joves a les activitats de caràcter educatiu i de temps lliure de l’estiu, cada any sortegem 20 beques per un campament gratuït entre totes les escoles que han realitzat estances escolars durant el curs en les nostres cases de colònies amb Edulònia.

Participació al projecte “La vida con Williams”
Participació al projecte “La vida con Williams”

Pel·lícula documental on es reflexa la historia de valentia, positivisme i superació personal d’Ana Megía, una exalumna dels nostres campaments que viu amb el síndrome Williams-Beuren i ja s’ha convertit en un exemple a seguir amb el seu lema: “Els límits me’ls poso jo”.  

Sponsorship programme for children
Sponsorship programme for children

En English Summer S.A. col·laborem amb l’apadrinament dels nens/es necessitats de St. Anthony’s Boys Village a la ciutat de Los Muchachos, a Silang (Filipinas) i a les poblacions de Kribi i Kitiwun a Camerún.

Projecte de Sostenibilitat 2020
Projecte de Sostenibilitat 2020

Entre els reptes globals que afrontem com societat, l’emergencia climàtica es una dels més prioritatis. Entre tots, hem de sumar petites accions per garantir un furut sostenible per les generacions futures.

A English Summer S.A. reforcem més que mai el nostre compromís amb el medi ambient amb un dels objectius més ambiciosos, en la línea amb l’agenda 2030. Amb el mateix lema de ‘learn having fun’, afrontem un nou repte: educar a través de l’oci i el temps lliure en una activa sensibilitat ambiental i activitat ecològica.