TURISME CULTURAL

ACTIVITATS CULTURALS CASA DE COLÒNIES DE PRADES

Gaudeix d’un cap de setmana en família, amics o en grup a la casa de colònies de Prades.

Rutes a peu, en bici, a cavall..

Les muntanyes de Prades són un referent per la pràctica del senderisme, la bicicleta de muntanya o la equitació.

Boscos autòctons, plens de vida, han perdurat inalterables amb el pas del temps. El cor de les muntanyes de Prades encara batega i ens trasllada restes visibles del antic empedrat de camins tradicionals que l’home treballava. Una densa trama de camins que poc a poc són rescatats de l’oblit fan un privilegi poder recórrer els seus racons més íntims.

ACTIVITATS CULTURALS CASA DE COLÒNIES TAMARIT

Gaudeix d’un cap de setmana en família, amics o grup a la casa de colònies de Tamarit.

Demana’ns més informació sobre dates i totes les activitats que pots realitzar.

Tamarit es troba a escassos 7 km de la ciutat de Tarragona.  A Tamarit podreu gaudir d’una de les platges més tranquil·les de tota la costa catalana que va des del Castell de Tamarit fins al far de Torredembarra. A més, podreu practicar esports d’aventura i gaudir de les seves cales com Cala Jovera.

A finals de l’any 2000, la ciutat de Tarragona va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO per la riquesa de les restes monumentals que posseeix. Tàrraco va ser una important ciutat romana i, encara avui, conserva nombrosos vestigis d’aquell temps. Juntament amb Mèrida i Còrdova, és la ciutat espanyola amb més edificis i millor conservats de l’època romana. Passeja’t per l’amfiteatre, recorre les muralles i admira els aqüeductes de l’antiga Tàrraco, segur que et sorprendrà l’avançada arquitectura i la bellesa d’unes construccions tan llunyanes en el temps.

ACTIVITATS CULTURALS CASA DE COLÒNIES POBLET

El monestir de Poblet i el seus voltants ofereix múltiples possibilitats tan per per grups d’amics com per families. Tot a pocs kilòmetres de la nostra casa situada 800 metres del monestir de Poblet. A continuació us anomenem alguns dels museus i activitats més destacades de la zona:

-Cova i museu de la vida rural (L’Espluga de Francolí); www.museuvidarural.com

-Ruta aventura a les coves de l’espluga- espeleologia (L’Espluga de Francolí)

-Museu i forn de vidre (Vimbodí); www.vimbodiipoblet.cat

-Montblanc Medieval, conjunt arquitectònic i medieval (Montblanc); www.montblancmedieval.cat