TURISME ESPORTIU

SENDERISME

Situades en paratges d’una bellesa extraordinaria, les nostres instal·lacions ofereixen un gran ventall de possibilitats pels amants de les excursions de muntanya i el senderisme.

Les nostres cases de colònies, especialment les tres de muntanya (Finca PradesFinca Vallclara i Finca Capella) disposen de diverses rutes i excursions per gaudir amb amics, família o parella dels paisatges únics de les muntanyes de la costa daurada. A més, estan totalment equipades per a que passeu un cap de setmana complet fent activitats en plena natura o dintre de la nostres instal·lacions.

Podeu consultar els diversos llocs d’interès a www.muntanyescostadaurada.cat i totes les rutes al web www.senderisme.com

ESTADES ESPORTIVES

Estàs pensant en realitzar una estada esportiva amb el teu club? Tenim tot el necessari perquè passis uns dies entrenant i practicant esport amb el teu club, associació o grup d’amics.

Consulta les equipacions esportives de les nostres cases de Vallclara, Poblet, Tamarit o Prades.

RUTA DEL CISTER PER A BTT

Les nostres cases de colònies están situades dintre de la Ruta del Cister. A pocs kilòmetres del Monestir de Santes Creus, trobem la casa de colònies Finca Tamarit i a pocs metres del Monestir de Poblet, trobem la casa de colònies Finca La Capella. Podeu dormir en una casa i menjar en l’altre.