Colònies escolars a Tarragona

Si estàs buscant una alternativa de colònies escolars a Tarragona on els nens i nenes tinguin un enfocament pedagògic a través d’activitats lúdiques i tallers educatius per reforçar els coneixements que adquireixen a les seves escoles i cases, Edulònia és la teva millor opció. Comptem amb una gran infraestructura que ens permet dissenyar una oferta ben completa capaç d’adaptar-se a les teves preferències en tots els nivells.

La marca Edulònia agrupa l’oferta de colònies escolars de l’empresa familiar English Summer S.A. que porta més de 40 anys dedicada a ensenyar anglès i educar en el temps lliure. Gràcies a la nostra llarga trajectòria i a la nostra proposta per nens i nenes de diferents edats, hem aconseguit ser referencia en el sector.

T’oferim una proposta que permet a nens i nenes gaudir d’experiències úniques que recordaran sempre amb estima, on fomentem valors fonamentals pel seu desenvolupament i amb una important orientació pedagògica.

Disposem de diferents propostes de colònies escolars a Tarragona

A més d’optar per unes colònies escolars a Tarragona orientades a activitats esportives, artístiques i educatives de reforç escolar, a Edulònia també oferim estàncies escolars on els alumnes aprenen anglès de forma divertida, amb diferents activitats dirigides per professors natius o monitors amb un excel·lent nivell d’anglès que fan que se submergeixin en l’idioma perquè l’aprenentatge sigui més natural i així aconseguir millors resultats.

Així mateix, hem dissenyat un projecte única al país que està sent molt ben rebut. Gràcies a l’acord amb PortAventura World també oferim a les escoles la possibilitat d’accedir a un programa que inclou l’entrada al parc i activitats dirigides pels nostres monitors experts que poden ser en anglès, castellà o català.